Let it be

Never force anything.

Give it your best shot and than : LET IT BE!

If it’s meant to be, it will be.

Don’t hold yourself down with things you can’t controle.

 

Bovenstaande omschrijft heel mooi wat het is zelfverzekerd te zijn. Verzekerd van jezelf zijn…

Geloven in jezelf en er vervolgens naar handelen. Weten wie je bent en waar je voor staat om vervolgens daar vol passie naar te handelen. Geef alles wat je hebt, en laat het dan los. Dit laatste is nooit opgeven maar juist een bewijs van kracht!

Je bent verzekerd van jezelf als je weet wanneer je gegeven hebt wat je had en er vervolgens op vertrouwd dat het genoeg was. Als het zo moet zijn dan gaat het resultaat geven. Is dit niet het geval dan weet je dat het niet voorbestemd was en ga je verder!

Omdat je weet dat het voor je eigen ontwikkeling belangrijk is verder te gaan.

Omdat jij het verschil weet tussen alles geven of alles onder controle willen hebben. Laat de controle los die buiten jouw macht ligt en steek je energie in situaties waar je hart warm van wordt.

Het leven is nooit bedoeld om stil te staan en vast te houden aan doodlopende wegen. Beweeg verder en heb het lef en de kracht om altijd in jezelf te blijven geloven. Je gevoel zal je altijd vertellen wanneer het tijd is om verder te gaan.

Je bent zelfverzekerd als je weet dat mislukkingen niks anders zijn dan kansen die je aanpakte. En dat een niet gelukte kans geen falen is maar dat juist het proberen je moedig maakte.

 

Share

2 Comments

 1. Koos Beemsterboer

  14 januari 2017 at 16:28

  hoi Rinskje,
  die naam is al om ervan te genieten zo mooi maar tja dat komt dat ik ” iets “met het noorden des lands heb en die naam daarvandaan komt.
  lief om zo te schrijven en het positieve in de mensen wakker te schudden.
  warme groet,
  koos

 2. admin

  30 januari 2017 at 12:47

  Hallo Koos,

  Dank je wel voor je positieve feedback!
  Inderdaad een Friese naam geërfd van mijn lieve beppe, die ook altijd heel positief en vol vertrouwen was.

Leave a Reply